Exkluzív wellness – az egészség szolgálatában

Megosztás

Az alapvető egészségmegőrző kezelések mellett az is fontos, hogy egy-egy hosszabb pihenés során kellőképpen feltöltődjön, relaxáljon és új erőre leljen. Hévízen például mindezt akadályok nélkül megteheti. Az ország egyik legforgalmasabb üdülőhelye kiemelt szolgáltatásokkal hívogatja az utazókat. Most ezen lehetőségekről szeretnénk pár sorban írni Önnek.

Vonzó ajánlatok

Köztudott, hogy a hévízi kúra hatása komplex, amelyben jelentős szerepe van a víz hőfokának, de a kémiai összetételének, az iszapnak, az éghajlatnak, a levegőnek és a különböző kiegészítő kezeléseknek is. Hévízen olyan speciális szolgáltatásokkal várják Önt és kedves családját, amelyek során akár egyénre szabott terápiát is igényelhet profi szakorvosi vezetéssel, figyelembe véve egészségügyi állapotát. A kúrát például a mozgásszervi panaszokban szenvedők, illetve ezen panaszokat megelőzni kívánó személyek vehetik igénybe. 

Kiemelkedő wellness-szolgáltatások

Hallott már a Vitalium Medical Wellness Centrumról? Nos, kérem engedje meg, hogy körbevezessem. Az egészséges életvitel és a gyógyászati módszerek kombinálása egy hatékony programsorozatot eredményez, amelyet két rövid szócskával leírhatunk; medical wellness. Ne aggódjon! Nem csak amolyan wellness-nek nevezett szolgáltatásról van szó, hiszen tudjuk, hogy manapság felelőtlenül aggatják mindenféle tevékenységre ezt a jelzőt. Ez tulajdonképpen egy orvosilag is ellenőrzött wellness program, amely nagyban eltér a hagyományos gyógymódtól. Ebben az esetben kizárólag az egyén áll a középpontban, illetve a prevenció is meghatározó.

Medical wellness programok

De mégis mit foglal magába a medical wellness? Kínálata a gyógyvizes kezelésektől kezdve a sportszolgáltatásokon át egészen a thalassoterápiáig olyan gazdag, hogy már-már nehéz válogatni és eldönteni is, mi szolgálná a legjobban egészségünk megőrzését. 

Ahhoz, hogy az ember megtapasztalja, nem is kell sokat várnia, hiszen a hévízi Hotel Európa fit**** csomagjai között a Medical Wellness csomagajánlatot is felfedezheti, amely bármikor igénybe vehető, ha elhatározta magát.

A színvonal bizonyítéka az is, hogy a Német Wellness Szövetség megkezdte a szolgáltatásra vonatkozó minőségi színvonal, valamint a minimális követelményszintek kitűzését és ezek szigorú ellenőrzését is a szolgáltató helyeken. 

Tanúsítvány a wellness világában

A Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer “medical wellness”, azaz gyógy-wellness tanúsítványát csak néhány cég képes elnyerni, így a szálloda hűen bizonyította, hogy méltó módon vált az exkluzivitás nagykövetévé. A tanúsítvány gyakorlatilag szavatolja, hogy a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig minőségi és ellenőrzött szolgáltatást kap.

Kapcsolódó cikkek